GALERIE FOTO / Românul supranumit "PIPĂITORUL DIN BOLOGNA" a fost arestat! Ce metehne avea

12977

Articole de la același autor

Ieri, poliția italiană a reușit să-l prindă pe românul Cesarin Robert Tivadar, în vârstă de 31 de ani, care duminica trecută a agresat sexual o studentă la "Santa Lucia" din Bologna. Românul a recunoscut că el este vinovatul. 


Tânărul nu este la prima abate. În anul 2014, a hărțuit mai multe studente pe care le pândea în jurul universității, fiind denumit "Pipăitorul din Bologna". Acesta a fost prins de autorități la Copenhaga și condamnat la doi ani de închisoare de către Tribunalul din Bologna. Se pare că nu a fost de-ajuns pentru el, iar vechile metehne au revenit.


"Camerele de supraveghere ne-au ajutat să-l identificăm. S-a repezit asupra victimei, a bruscat-o, și doar reacția promptă a victimei a făcut ca acesta să nu-și după scopul până la capăt", a declarat poliția italiană.


Originar din Zalău, tânărul a absolvit Liceul Teoretic "Gheorghe Șincai" din Zalău. A urmat cursurile Facultății de Geografie și Turism din Cluj-Napoca. Masterul l-a făcut în Anglia, iar apoi s-a înscris la un master de turism la Copenhaga, Danemarca.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0055 secunde