GALERIE FOTO / S-au deschis mall-urile! "Nimeni nu respectă distanțarea socială!"

2837

Articole de la același autor

De astăzi, s-a intrat într-o nouă etapă de relaxare în ceea ce privește restricțiile impuse de pandemia de coronavirus. De astăzi, au fost deschise mall-urile, piscinele și sălile de fitness, dar, așa cum au impus autoritățile, se impun în continuare respectarea unor reguli de protecție individuală și distanțare socială. 


După ce în ultimele zile au făcut curățenie, au făcut inventarele și au așezat marfa din colecțiile noi pe rafturi, bucuroși că în sfârșit ridică obloanele, în această dimineață comercianții s-au întors la unitățile din mall-uri. Clienții nu au fost în număr prea mare, după cum ne-am recunoscut mai mulți comercianți. "Se vede că este început de săptămână, multă lume este la serviciu. Dar, chiar dacă au fost în număr mai redus, am avut clienți. Ne așteptăm să fie mult mai mulți în cursul după-amiezii", ne-a declarat reprezentantul unui magazin de articole vestimentare din Centrul Tom. 


În schimb, aspectul remarcat de comercianți este faptul că clienții nu sunt interesați să respecte regulile de distanțare socială. "Nu ține nimeni cont să intre în număr redus în magazine, să păstreze distanța față de alți clienți sau chiar de personalul unităților. La noi în unitate, de exemplu, am montat paravan de protecție de plexiglas, dar clienții îl ocolesc și vin pe laterala birourilor. De asemenea, nu țin măștile pe gură și nas", ne-a declarat reprezentantul unei alte unități.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6491 secunde