Bărbatul care a incendiat o fată de 17 ani este urmărit penal pentru tentativă de omor

139
Bărbatul care a incendiat o fată de 17 ani este urmărit penal pentru tentativă de omor - capture-1592212754.jpg

Articole recomandate

Bărbatul eliberat după 25 de ani de detenție și care vineri a incendiat o tânără în vârstă de 17 ani este urmărit penal în cauză pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la omor.


Parchetul de pe lângă Tribunalul Mehedinți a anunțat că din concluziile preliminarii rezultă că victima prezintă leziuni de violență, produse prin flacără, care necesită 45-50 de zile de îngrijiri medicale. 


În cauză, Parchetul de pe lângă Tribunalul Mehedinți a dispus începerea urmăririi penale în cauză pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la omor.


La data de 13.06.2020, Parchetul de pe lângă Tribunalul Mehedinți a formulat propunerea arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile, față de inculpat, iar Tribunalul Mehedinți a admis propunerea și a dispus arestarea inculpatului, pentru o durată de 30 de zile.


Între timp, victima acestuia a fost transferată cu un elicopter la Spitalul de copii "Grigore Alexandrescu" din București, echipat cu paturi pentru marii arși.


Purtătorul de cuvânt al unității sanitare, medicul Raluca Alexandru, a declarat duminică pentru News.ro că starea fetei este una extrem de gravă, iar șansele acesteia de supraviețuire sunt minime.


"Este în stare extrem de gravă: are arsuri pe 90% din suprafața corpului, sunt arsuri profunde. are șanse minime de supraviețuire" a declarat Raluca Alexandru.


Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a declarat că starea fetei în vârstă de 17 ani din Mehedinți este critică, iar prognosticul medicilor este rezervat având în vedere gradul de arsură și suprafața afectată.


Nelu Tătaru a fost întrebat luni, la Digi24, care este starea de sănătate a fetei incendiate.


"A fost transferată la Grigore Alexandrescu. Starea ei este critică, pronosticul este rezervat având în vedere și gradul de arsură și suprafața", a explicat ministrul Sănătății.


 Incidentul s-a produs în localitatea Dârvari, județul Mehedinți. Bărbatul în vârstă de 45 de ani fusese condamnat la închisoare pe viață pentru uciderea a cinci oameni și eliberat după 25 de ani de detenție. El revenise din Olanda și ar fi trebuit să se afle în autoizolare.


După liberare, el a mers în comuna Dârvari din județul Mehedinți, unde locuia în casa unui fost coleg de detenție.


El revenise din Olanda și ar fi trebuit să se afle în autoizolare.
Bărbatul și victima sa țineau legătura pe rețelele de socializare, spun apropiații fetei.


În data de 11 iunie fata l-a reclamat pe bărbat pentru viol, însă examenul medico-legat nu a confirmat faptul că tânăra ar fi suferit leziuni ca urmare a unei agresiuni sexuale, susțin surse judiciare.


În urma reclamației, fata, care stătea cu o bunică și cu fratele ei mai mic, a fost dusă într-un centru de protecție socială, de unde a fost scoasăde către familie.


Sursa: stirileprotv.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4625 secunde