GALERIE FOTO / Scenariu rupt din filmele de acțiune, în MAMAIA. Polițist LOVIT CU MAȘINA de un șofer beat

1356
7
UPDATE Autorul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, iar maine va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.


UPDATE: În cursul anului bărbatul a mai fost sancționat pentru oprire neregulamentară. Acesta nu se află la primele probleme cu legea. În anii precedenți El a fost cercetat pentru conducere cu permis necorespunzator, a fost implicat într-un accident rutier și a circulat cu un autoturism neinmatriculat. Potrivit unor surse în toate cazurile individul a fost scos de sub urmărire. De asemenea a fost sancționat pentru că circula cu viteză și nu a putat centrura de siguranță.


S-au petrecut scene parcă rupte dintr-un film de acțiune, azi dimineață, pe o plajă din stațiunea Mamaia. După cazul de la București unde un om al legii a murit fiind lovit de o mașină condusă de un șofer băut, iată că s-a petrecut și la Constanța un caz similar. Un agent de poliție din cadrul Poliției Municipiului Constanța a fost agresat. Un apel la 112 anunța că un autoturism marca Nissan este parcat pe plaja Exploziv. La fața locului s-a deplasat o echipă de poliție și lângă mașină au observat un bărbat care dormea pe un șezlong. Oamenii legii au brut să îl identifice, iar individul și-a dat o altă identitate. Agentul i-a solicitat barbatului respectiv să scoata autoturismul de pe plaja dar a constatat ca este sub influența alcoolului sau a drogurilor fapt pentru care s-a urcat agentul la volan iar barbatul în dreapta. Dupa ce a scos masina, politistul a coborat și a rămas langa portiera dreapta față și i-a solicitat individului actele de identitate. Într-o fracțiune de secundă, băbatul s- a făcut că se uita in torpedou și a sarit pe scaunul din stanga, a pornit masina și a demarat în trombă. Pentru a se feri din calea șoferului, polițistul s-a urcat pe scara de la portiera stânga fata, s-a prins cu mana dreapta de stalpul dintre uși și cu mana stângă de portiera care era deschisa. Dupa cațiva metri la virajul la dreapta politistul a sarit în picioare fiind acrosat cu portiera în zona șoldului și la mâna dreapta. Individul și-a continuat drumul și după un kilometru a intrat cu mașina într-un stâlp. Vladimir Florin Marin a fost prins și transportat la spital unde i-au fost recoltate probe de sânge. Testele au indicat o alcoolemie de 2 la mie în sânge. Acesta va fi cercetat pentru fals privind identitatea , conducere sub influența alcoolului sau drogurilor, parasirea locului accidentului și ultraj.

Comentează știrea

CiTiTOR
22 august 2015
ALT COCALAR ?

Domnule , s-a umplut statiunea Mamaia de drogati si de betivi ! Auzi tupeu de gibon : sa parcheze Jeepul pe plaja si sa ultragieze politistul ! Trebuia impuscat direct in cap !!!

DODO
22 august 2015
asa ne trebuie

asta este consecinta dupa multi ani in care smecherii astia cu bani si pile au facut legea si cine trebuia sa se sesizeze nu a facut-o la timp , tupeul lor s-a marit si este din ce in ce mai greu de domolit . Citi ca astia au fost pedepsiti ? atita timp cit propovaduim o cultura de satra asta este rezultatul , cind idolii de azi sint tiganii bortosi si placati cu aur fara pic de bun simt, tupeisti ,agresivi si aroganti s-a creat tipologia cocalarului. Asta am semanat asta culegem :lipsa de educatie !

Nici
22 august 2015
Asa nu

Tipul e prieten cu sefa jci constanta..nu e cocalar e doar probabil un basist parvenit ce e tot marinar de curand..

sofet
22 august 2015
de ce?

intrebarea este de ce a fost scos de sub urmarire penala daca a condus o masina neinmatriculata? pentru ca unii ca el se p... cu bolta pe toti inclusiv justitie politie etc...va recomand sa urmariti cazul sa vedeti ca nu o sa primeasca nicio sanctiune concreta

alt cititor
22 august 2015
cocalar

cum sa l inpusti in cap? ..ce esti in westul salbatic ....ati vazut si voi prea multe filme americane

Răspuns la: ALT COCALAR ?
Adăugat de : CiTiTOR, 22 august 2015
Domnule , s-a umplut statiunea Mamaia de drogati si de betivi ! Auzi tupeu de gibon : sa parcheze Jeepul pe plaja si sa ultragieze politistul !...
Pintea
22 august 2015
Situatie absurda

Politistul dupa ce a scos masina de pe plaja nu trebuia sa lase cheile in contact el constatase ca proprietarul masinii este baut si drogat .Un om aproape de coma alcoolica si trezit din somn poate avea reactii dubioase.Daca soferul beat sarea din sezlong in masina si fugea era altceva .Pe de alta parte nici politistul nu putea sa-l ridice pe cetatean si sa-i ia alcoolemia deoarece respectivul nu a fost gasit la volan pe plaja ci dormind in sezlong. Daca soferul nu fugea platea doar amenda ca a parcat pe plaja asa s-a ales cu dosar penal.

Un parinte.
23 august 2015
Alt nesimtit.

Trebuie sa luam cu totii atitudine. Nu e vina lui ca nu are nimic in cap. E vina parintilor, probabil muncitori cinstiti fara prea multa autoritate, e vina profesorilor ca au trecut un incult prin scoala si evina noastra ca in

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.5215 secunde