Galerie foto / ȘI-A OMORÂT FRATELE ÎNTR-UN ACCIDENT RUTIER

1843
2

Articole de la același autor

Un bărbat a murit după ce a fost implicat într-un accident rutier grav, în județul Constanța, în curba numită sugestiv "curba morții". Alin Aliman, de 35 de ani, din Năvodari conducea un Opel Astra pe DN 22, dinspre comuna Lumina către județul Tulcea. La un moment dat, ajungând la kilometrul 274, în zona localității Sibioara, într-o curbă la stânga, șoferul a pierdut controlul volanului și a pătruns pe contrasens, unde s-a izbit violent cu un Duster, condus de Dorin Martin, de 45 de ani, din Isaccea. 


În urma impactului deosebit de puternic, fratele șoferului autoturismului Opel, Florin Aliman, de 33 de ani, din Năvodari, a fost rănit grav și, imediat după producerea impactului, a intrat în stop cardiorespirator. La fața locului a ajuns și elicopterul SMURD. Medicii l-au resuscitat pe bărbatul de 33 de ani și l-au transportat de urgență la spital, acesta aflându-se în comă. Din nefericire, în ciuda eforturilor medicilor de a-l salva, bărbatul a decedat la spital. În accident a mai fost rănit și Decebal Bănică, de 38 de ani, din Constanța, pasager în Opel Astra. 




Comentează știrea

ioan
19 septembrie 2013
despagubiri rca

www.victimeaccidente.ro Asociatia pentru Sprijinul si Protectia Victimelor Traficului Rutier-Sfantul Ioan (Bucuresti) va acorda in mod gratuit consultanta si reprezentare pentru obtinerea, in cel mai scurt timp, a despagubirilor banesti ce vi se cuvin, conform legii, de la Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (actualul ASF). Ne puteti solicita sprijinul la adresa de e-mail [email protected] sau la telefon 0749830094. In acest caz atat familia persoanei decedate cat si persoana ranita au dreptul la depagubiri materiale si morale. Suntem alaturi de dumneavoastra. Contactati-ne si ne deplasam noi la dv.

victima accident
19 septembrie 2013
Informatii publicitare incorecte

NIMENI nu acorda GRATUIT consultanta si reprezentare. Am sunat la ei pentru o ruda ranita intr-un accident grav si se plateste un comision mare din despagubirile obtinute. Deci lasati vrajeala!! P.S. Am vazut ca ati blocat comentariul pentru expresii neadecvate. Poate aveti macar decenta sa mentionati ce expresii neadecvate contine.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8733 secunde