Video GALERIE FOTO ȘI VIDEO / Cine sunt tinerii decedați în teribilul accident din Constanța. "Ați fost împreună mereu și ați murit împreună"

11012
4

Articole de la același autor

Emilian Remy Ovezea și Alexandra Zamfir, cei doi tineri care și-au pierdut viața în groaznicul accident de pe DN 22C, pe raza localității Ștefan cel Mare, au primit nenumărate mesaje din partea prietenilor și apropiaților.

"Dumnezeu să vă ierte suflete frumoase. Ați fost împreună mereu și ați murit împreună pe veci", "Dumnezeu să te ierte prietene, pre devreme ne-ai lăsat" și "Îmi pare nespus de rău de ceea ce s-a întâmplat și că ai plecat așa de repede dintre noi", sunt doar câteva dintre mesajele primite pe site-urile de socializare.

Accidentul teribil a avut loc între două autoturisme și un TIR. Într-unul dintre autoturisme, ce aparținea Ministerului Apărării Naționale se aflau doi militari, care au rămas încarcerați în urma accidentului.

Unul dintre ei a suferit o fractură deschisă de femur, gambă și transportat la Spitalul Județean Constanța, acolo unde este intubat. Celălalt cadru militar a suferit un șoc hipovolemic și se află, de asemnea, intubat la spital.

Comentează știrea

Unguru
25 ianuarie 2017
Bleg

Nu zice nimeni cinei vinovatul? Ziaristi de feisbuc! Trei poze sunt facute in masina la volan, poate isi facea un selfie cu tirul.

gogu
25 ianuarie 2017
ziua de constanta

Potrivit polițiștilor rutieri, mașina Armatei Române s-ar fi încadrat în depășirea TIR-ului fără să se asigure și a intrat în coliziune frontală cu Renault care circula pe sens opus.

Militaru
25 ianuarie 2017
de la flotila fetesti

l-a bagat in mormant. A intrat cu loganul in depasire fara sa se asigure.

Yo!hanus
25 ianuarie 2017
Paraziții bugetivori

au ajuns sa omoare oameni cu Loganul,urmează fregatele,submarinul etc...Plictiseala mare pe banii babachii!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2588 secunde