România, considerată favorită înaintea amicalului cu Portugalia

233
România, considerată favorită înaintea amicalului cu Portugalia - romaniaportugalia-1485352149.jpg

Articole de la același autor

Oficialii portughezii văd meciul amical cu echipa de rugby a României drept un meci de pregătire ''fundamental'', contra unui adversar ''mult mai puternic'', potrivit site-ului federației lusitane de profil.

Prima reprezentativă de rugby a Romaniei va susține un meci de pregătire cu Portugalia, pe 4 februarie, la Lisabona, înaintea debutului în Rugby Europe Championship.

"Meciul cu România va fi unul fundamental, contra unei echipe mult mai puternice. Ne vom pregăti însă foarte bine în vederea acestei confruntări ca să contăm în joc. România ne va testa la un alt nivel. Știm că adversarul este mult diferit față de Polonia (cu care Portugalia se va confrunta în Rugby Europe Trophy - n. red.), dar meciurile foarte competitive sunt în beneficiul tuturor, în special al jucătorilor", a menționat antrenorul naționalei Os Lobos, Martin Aguiar, conform site-ului FRP.

Selecționata Portugaliei s-a aflat în primul eșalon valoric al Cupei Europene a Națiunilor până în 2016, când a retrogradat în divizia inferioară. Cele două echipe s-au întâlnit ultima dată anul trecut, într-un meci la Cluj, care a revenit "stejarilor" cu 24-0. În ierarhia World Rugby, România este pe locul 16, Portugalia pe 25.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1175 secunde