Galerie foto. Trafic blocat pe o stradă din Constanța. Autobuzele RATC nu pot înainta!

5078
4

Articole de la același autor

Trafic blocat pe strada Răscoalei din municipiul Constanța. Un autobuz RATC, care circulă pe linia 5-40, nu poate înainta pe traseu din cauza unui autoturism parcat neregulamentar. Șoferul autobuzului plin de călători așteaptă proprietarul autoturismului Ford, cu numărul CT-53-CJC să-și mute autovehiculul, întrucât întreaga stradă e blocată. 


Comentează știrea

Nea' Gicu
9 ianuarie 2017
Nesimtire cat cuprinde !

Nu mai exista nici un gram de bun simt......Trebuie neaparat reintrodusa ridicarea masinilor parcate neregulamentar , iar pentru specimene din astea care bocheaza traficul pe o strada....dosar penal !

Mari
9 ianuarie 2017
Amenzi mai mari

Trebuie luate masuri mai drastice pentru cei care blocheaza strazile si parcheaza neregulamntar!! Sa se reintroduca blocarea rotilor si ridicarea masinilor ! Sa creasca amenzile pentru astfel de nesimtiti

3. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Jimmy
10 ianuarie 2017
parcare

Da` nu s-a gasit un utilaz de deszapezire sa-l "deszapezeasca" putin pe toata lungimea?

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.156 secunde