Cod portocaliu de ger, la Constanța. A fost suplimentat numărul autobuzelor RATC

216
Cod portocaliu de ger, la Constanța. A fost suplimentat numărul autobuzelor RATC - astazisimaine31483889494-1483956996.jpg

Articole de la același autor

La această oră, pe străzile și bulevardele din orașul Constanța se circulă în condiții de iarnă. Potrivit reprezentanților Primăriei Constanța, toate utilajele acționează în permanență pentru îndepărtarea stratului de zăpadă și împrăștierea de material antiderapant, atât pe artere principale cât și pe cele secundare.


De asemenea, transportul în comun se efectuează, în condiții de iarnă. Conducerea RATC a suplimentat numărul de autobuze de pe trasee, în total fiind scoate în trafic peste 120 de mașini. Frecvența de circulație este de aprocimativ 10 minute. Gratuitatea pentru transportul în comun va fi prelungită până când prognoza meteorologică se va ameliora.


"Recomandăm constănțenilor să folosească mijloacele de transport în comun, să evite folosirea autoturismelor, iar în cazul în care le folosesc, să nu blocheze căile de acces, intersecțiile și să nu parcheze în zonele de acțiune a utilajelor de deszăpezire", ne sfătuiesc reprezentanții Primăriei Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.109 secunde