Galerie FOTO / Traian Băsescu, la bordul navei amiral a Gărzii de Coastă

306
2

Articole de la același autor

Președintele Traian Băsescu, aflat în vacanță la Neptun, a făcut, ieri, o vizită la bordul navei vedetă a Gărzii de Coastă "Ștefan cel Mare". Fotografii de la întâlnirea dintre președinte și echipajul navei au fost postate, în această dimineață, pe o rețea de socializare, cu următorul mesaj: 




"Întâlnire-surpriză pe mare. Aflat în misiune ieri după-amiază, în largul Mării Negre, cu destinația coasta de sud a Italiei, echipajul navei Ștefan cel Mare a Poliției de Frontieră a avut parte de o întâlnire-surpriză. Marinarii au văzut în depărtare o șalupă pe care, așa cum se face, au salutat-o din sirenă. Șalupa a răspuns marinărește și s-a apropiat de navă, când, ce să vezi! La cârmă se afla chiar președintele Traian Băsescu. L-au invitat să urce la bord și i-au prezentat nava. Echipajul i-a oferit o șapcă având însemnele navei. La plecare, președintele și comandantul (n.r. Cătălin Paraschiv) și-au dat mâna și și-au urat reciproc Vânt din pupa!". 




Comentează știrea

Completul Ad Hoc
28 iulie 2013
Targoviste

Sa speram ca nu va rata cea mai simpatica intalnire din viata domniei sale, dar...e greu de gandit daca va avea sau nu va avea loc.....poporul doreste daaaaa........e vorba de lumea cealalta, care e mai presus de orice..........nuuuu....v-ati gandit departe, e vorba de lumea cealalta de pe STATIA SPATIALA INTERNATIONALA......Haaaaaaa...ce credeati voi ?....

Dorel
28 iulie 2013
Ce credem

Credem ca esti oligofren mai bulache TIRGOVISTE

Pagina a fost generata in 0.5309 secunde