Video GALERIE FOTO-VIDEO. IMPACT FATAL ÎNTRE UN TICO ȘI UN BMW, pe drumul dintre LUMINA și OVIDIU. SOȚ ȘI SOȚIE MORȚI, MAI MULȚI RĂNIȚI / UPDATE

5258
6
Pompierii ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină în urma unui accident rutier, între localitățile Lumina și Ovidiu, produs între un Tico și un BMW. Două persoane - soț și soție - aflate în Tico, au murit. De asemenea, alte trei persoane au fost rănite.


Accidentul a avut loc la intersecția DN 22 cu drumul județean care duce spre Lumina. Șoferul autoturismului Tico venea dinspre Tulcea si a vrut să intre de pe dumul judetean, fara a acorda prioritate conducătorului auto al BMW-ului. Impactul a fost nimicitor. Potrivit martorilor, șoferul BMW-ului ar fi circulat cu viteză. Cele trei femei rănite ar fi domnișoare de onoare la o nuntă, având cetățenie spaniolă, iar șoferul ar fi chiar fratele mirelui.


UPDATE 5: Bărbatul decedat avea vârsta de 74 ani.


UPDATE 4: Trei victime au fost transportate la spital cu ambulanțe SMURD și SAJ. O altă persoană a plecat cu alte mijloace, iar un bărbat a refuzat transportul la unitatea medicală.


UPDATE 3: Femeia decedată și persoana aflată în stop cardio se aflau într-un autoturism Tico. Cele două victime decedate din Tico erau soț și soție. Femeia a murit pe loc, iar soțul său la scurt timp. 


UPDATE 2:  Potrivit primelor informații sunt cinci victime, două dintre ele încarcarate. O persoană ar fi decedată.


UPDATE 1: În accident au fost implicate două autoturisme. Șase victime au nevoie de îngrijiri medicale, fiind încarcerate. O persoană prinsă între fiarele contorsionate este inconștientă.


Comentează știrea

zoro
10 septembrie 2016
regretabil

Condoleante familiei celor decedati ! Totusi nu pot sa nu remarc faptul ca desi se discuta de inconstienta soferilor tineri , nu discuta nimeni de incapacitatea de a mai conduce corect a soferilor varstnici. Nu se asigura, conduc foarte incet pe banda de viteza, cate si mai cate. La 70 de ani acest sofer co ducea si a ales sa nu mai acorde prioritate. La varsta aia sunt oameni care nu-si aduc aminte ce au facut cu o ora inainte. Carnetul e un drept si nu s-ar bucura nimeni sa-l piarda, dar dupa o anumita varsta, niste controale medicale mai dese nu strica.

victor
10 septembrie 2016
stire falsa

Domnu autor: Nea Tico venea de pe DN deci avea prioritate, chiar daca voia sa schimbe directia de mers, vinovat e nea BMW care a fortat intrarea pe DN

@ zoro
10 septembrie 2016
Cea mai mare parte din accidente sunt produse de nebunii și criminalii de șosea

Pe de o parte nu cunoști situația exact, iar pe de alta nu faci altceva decît să bați apa-n piuă înșirînd idei preconcepute de doi bani. În primul rînd trebuie pusă problema nebunilor și criminalilor de șosea care merg total neregulamentar și extrem de tare. Chiar dacă mulți din acești nebuni și criminali de șosea sunt foarte tineri (20 de ani), sunt destui care au o vîrstă mai mare: 30 de ani, 50 de ani sau chiar mai mult. Așa că, zoro, te rog să iei loc în bancă. Pe ziua de azi ai nota 4.

soferas
10 septembrie 2016
Total de acord cu zoro

Majoritatea seniorilor se comporta in trafic precum incepatorii , juniorii isi revin ...acumuleaza cunostinte si experienta ,dar seniorii de peste 70 devin un real pericol public pe zi ce trece !

dan
10 septembrie 2016
!

a aparut un filmulet cu inregistarea accidentului. mosu facuse deja virajul cand imbecilul cu BMW-ul a intrat cu viteza in el. idiotul conducea ca bezmeticul, spre impresionarea capsunareselor.

Gimy
11 septembrie 2016
Mumii de 70 ani

Zoro are dreptate..

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1959 secunde