Președintele Federației Române de Haltere, interimar la șefia COSR

163
Președintele Federației Române de Haltere, interimar la șefia COSR - presedintele-1473441247.jpg

Articole de la același autor

Președintele Federației Române de Haltere, Nicu Vlad, va îndeplini funcția de președinte interimar al Comitetului Olimpic și Sportiv Român după demisia lui Alin Petrache, până la alegerile care vor avea loc pe 15 noiembrie, conform hotărârii luate, vineri, de Comitetul Executiv al COSR.

La 29 august, Alin Petrache a demisionat din funcția de președinte al Comitetului Olimpic și Sportiv Român, pentru neîndeplinirea obiectivului la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, mai exact câștigarea a 6-8 medalii.

România a fost prezentă cu 96 de sportivi și a avut cea mai slabă evoluție după Al Doilea Război Mondial - locul 47.

XXX

Gabriela Szabo, fost ministru al Tineretului și Sportului, a declarat, vineri, că este "o variantă" să candideze la președinția Comitetului Olimpic și Sportiv Român, dar o decizie în acest sens va lua în cursul săptămânii viitoare.

Fosta campioană olimpică la atletism a menționat că pentru a ocupa funcția de președinte al COSR ar avea nevoie de toată susținerea sportului românesc: "Mă flatează faptul că se spune că aș putea să fiu unul dintre candidații la președinția COSR, dar înainte trebuie să am susținerea întregii suflări românești pentru o asemenea funcție".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6238 secunde