Video Galerie Foto-Video. TRAGEDIE RUTIERĂ LA CONSTANȚA. Șofer FĂRĂ PERMIS, DECEDAT după ce s-a izbit într-o cisternă cu motorină

1902
Un tânăr șofer constănțean și-a pierdut ieri seară viața, după ce a intrat pe contrasens, chiar într-o cisternă plină cu motorină, care venea din sens opus, condusă de un bărbat, în vârstă de 36 de ani. 


Tânărul circula fără a deține permis de conducere, iar accidentul a avut loc pe DN 3, pe raza localității Deleni. În urma impactului, autoturismul a fost proiectat într-un copac aflat pe marginea drumului, rezultând decesul pe loc al șoferului, Asan Sunai, în vârstă de 20 de ani. Pasagerul din dreapta șoferului, Ibram S., în vârstă de 13 ani, a scăpat ca prin minune, cu doar câteva răni. Două autospeciale de pompieri de la Medgidia s-au deplasat la fața locului și au scos dintre fiarele contorsionate cele două victime din autoturism. 


De asemenea, un echipaj SMURD a transportat minorul la spital, pentru îngrijiri medicale. În cauză, polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6618 secunde