Grav accident rutier! Patru morți, printre care un copil de 5 ani

1239
3
Câteva secunde de neatenție în trafic au schimbat destinele mai multor familii constănțene. Ieri dimineață, patru persoane și-au pierdut viața, după un impact frontal între două autoturisme, chiar în apropiere de orașul Hârșova.

Printre cele patru victime decedate se numără și un băiețel, în vârstă de 5 ani, care și-ar fi serbat astăzi ziua numelui, cu ocazia Sfântului Andrei. Mătușa copilului a murit pe loc, iar mama sa este în stare foarte gravă, în comă indusă, fiind intubată la Spitalul Județean Constanța.

Doliu în comuna Saraiu 


Șoferul care a provocat accidentul se numește Nicolae Pricop și este din Ghindărești. Acesta se afla la volanul unui Opel Omega, pe DN2A, și se îndrepta spre Hârșova. În apropiere de intrarea în localitate, bărbatul a pătruns pe contrasens și a intrat direct într-un autoturism Volkswagen Jetta, condus de Mirela Iosif, din comuna Saraiu. Impactul a fost devastator, ambii șoferi murind pe loc. Vasile Mirica, concubinul Mirelei Iosif, și pasager pe scaunul din dreapta în mașina Volkswagen nu a avut nicio șansă de supraviețuire. Cei doi aveau 48 de ani și locuiau împreună în comuna Saraiu. 


Dorinela Irimia, primarul comunei Saraiu, a anunțat doliu în localitate și faptul că evenimentele planificate cu ocazia zilei de 1 Decembrie vor fi anulate. 


"Activitățile s-au anulat și ne vom revanșa pe 24 ianuarie, de Ziua Unirii. A fost un om deosebit pentru familia Saraiu. Atât ea, cât și domnul care a decedat, locuiau împreună în localitate. Este o mare tragedie", a declarat, pentru "Cuget Liber", primarul Dorinela Irimia.

Destin negru pentru un jandarm 


Povestea realmente cutremurătoare vizează familia Dobroș. Pe bancheta din spate a autoturismului Volkswagen, se aflau nepotul șoferiței, David Andrei Dobroș, și mama acestuia, Nicoleta Dobroș. În urma impactului frontal, copilul a suferit răni extrem de grave și a intrat în comă. La fața locului au sosit mai multe echipaje de pompieri, care au scos trei persoane blocate între fiarele contorsionate. De asemenea, ambulanțe ale SAJ Constanța au transportat răniții la Spitalul Orășenesc Hârșova. 


David Andrei nu a rezistat și a pierdut lupta cu moartea la scurt timp după ce a ajuns la spital. Nicoleta, mama băiatului, a fost transportată de la Hârșova la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța. Din păcate, starea de sănătate a femeii este precară și se află în comă indusă, fiind intubată. Tatăl băiatului activează ca jandarm la postul de subofițeri din Hârșova. Vestea vine ca un șoc, după ce soția sa rămăsese însărcinată, însă în această vară a pierdut fătul.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz. 


Comentează știrea

djcjdk
30 noiembrie 2016
opel cu numere de Bulgaria

E adevărat că opelul avea numere de Bulgaria?

Mos Ion
1 decembrie 2016
Bulgaresti , Romanesti , Austriece ....

Mai conteza....soferul a fost un criminal ! Fara voia lui cei drept ...dar cand faci manevre de genul asta nu poti fi numit decat criminal !

Flegmans
1 decembrie 2016
Viata in GRI

Stiri triste, foarte triste publicate de C.L. Trista este realitatea in care traim...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4739 secunde