Video GALERIE FOTO - VIDEO / UPDATE. A ÎNCEPUT RĂZBOIUL! SUA și aliații au lansat ATACUL împotriva lui Bashar al Assad

12288
7

Articole recomandate

UPDATE: Imagini cu bombardamentul ordonat de Donald Trump și de puterile occidentale în Siria au fost postate pe rețelele sociale, precum și oficial de Palatul Elysee din Franța. În Siria a avut loc în această dimineață, în jurul orei 4.00 (ora României), un bombardament al puterilor occidentale SUA, Marea Britanie și Franța ca răspuns la un atac chimic atribuit Administrației Bashar al-Assad.

SUA, Marea Britanie și Franța au bombardat sâmbătă dimineața mai multe locații de arme chimice din Siria în cea mai mare operațiune anti Bashar al Assad de până acum, transmite BBC News.


Atacul vine ca răspuns la atacul cu arme chimice din urmă cu o săptămână din orașul Douma, unde au murit mai multe zeci sau sute de persoane, printre care și copii.

"O operațiune militară împreună cu forțele armate ale Franței și UK are loc chiar acum", a declarat Donald Trump.

Mai multe explozii au fost raportate de martori lângă Damasc, capitala Siriei. Televiziunea de stat siriană anunțat că forțele guvernamentale au doborât cel puțin 12 rachete aliate.


Atacul aliaților în Siria, care a început la ora 21:00, ora SUA (4:00, ora României), a încetat, a anunțat Pentagonul, care a spus că deocamdată nu are în vedere noi raiduri.

Potrivit unor oficiali citați de BBC, s-au folosit rachete Tomahawk. Atacul a durat aproximativ o oră. Potrivit CNN, care citează surse militare, la atac au participat cel puțin o navă americană poziționată în Marea Roșie, dar și bombardiere de tip B-1.



Comentează știrea

Nicu
14 aprilie 2018
Siria

La fel de siguri au fost americanii si cind au atacat Irak.Oare mai crede cineva in prostiile americane?

europeanu
14 aprilie 2018
Hotii si ucigasii la parnaie !

In primul rand e vorba de ucigasul putin. Care sustine un alt ucigas care-si omoara propriul popor. Mai stiu eu pe unu ilici iliescu...

Răspuns la: Siria
Adăugat de : Nicu, 14 aprilie 2018
La fel de siguri au fost americanii si cind au atacat Irak.Oare mai crede cineva in prostiile americane?
nae
14 aprilie 2018
fara efect

103 rachete tomohawk la fel de eficiente ca si precedentele 59,parca vad c-o sa cumparam noi restul stocului,daca tura trecuta omorasera totusi doi gealati a lui basar tura asta au ranit trei,cel putin asa declara

Bombardament
14 aprilie 2018
Depozite de Armament

Sirienii aia or fi chiar timpiti si sa tina tot stocul de arme (eventual chimice daca or fi) intr-un singur loc sau in locuri marcare cu X luminat asa incit sa poate fi bine identificate si pe timp de noapte de tanti leana comandant de tragere cu prastia ? Pai cu tehnologie de acum 70-80 ani, nemtii erau in stare sa reporneasca rapid dupa bombardamente intensive industria de armament dar pt. timpurile actuale si conditiile de acolo(mai sint si ceva rusi pe teren) o fi poate doar poveste fantastica.

Bombardament
14 aprilie 2018
Depozit Chimic

Daca arunci bombe pe un depozit "intuit chimic cu tot felul de minunatii" pai norul ala incandescent plin de funingine, praf, pietre n-ar contine nimic din incarcatura toxica a depozitului ? Eu zic ca mai degraba detonezi o arma chimica decit sa o anihilezi. Ar fi interesant de intuit si comparat cu o bomba aruncata pe un depozit cu materiale nucleare (eventual o centrala de profil ca astea au locatii bine cunoscute), dar pt. respectivii inca nu s-a ajuns la intelegerea mai buna a tainelor atomului.

CHARRIER
14 aprilie 2018
oferi împrumuturi internaționale

Buna ziua Doamna si doamna Acest mesaj este pentru toti cei care au nevoie de un imprumut special pentru a-si reconstrui viata. Am capital de utilizat pentru a oferi împrumuturi internaționale pe termen scurt și lung, în special de la 2.000 € la 1.000.000 € pentru orice persoană serioasă care dorește împrumutul. dobândă de 3% pe an, în funcție de suma împrumutată, deoarece fiind particulară, nu vreau să încalc legea cu privire la cămilă. Puteți plăti mai mult de 1 până la 25 de ani în funcție de suma împrumutată. depinde de dvs. plățile lunare. Acest lucru recunoaște numai datoriile certificate de mână și piesele necesare. Pentru mai multe informații, contactați-mă prin e-mail: [email protected] sau numărul "Whatsapp": +33752369616

Liviu Chilian
15 aprilie 2018
Sânge, sânge, sânge! Setea Rromarlanilor si Amerikknarilor!

Cum este posibil?! De unde aceasta sete de sânge la acesti suboameni-sadici Rromarlani si Amerikknari?! Ce URLA de fericire in fata exploziilor, distrugerii, cand simt mirosul de praf de pushkk? De ce sunt extaziati Rromarlanii cand vad bucăți de carne omenească tasnind din trupurile pulverizate de Tomahawkurile Amerikknare? --- Nu ascult stiri la merdia amerikknare, decat accidental. Ieri seara eram intr'un apartament in care familia urmarea "stirile" despre Siria. Doamne Iisuse Christoase! Incredibil! L'am auzit pe Clovnul Sadic Drumpf cum raknea ca Hitler! Am auzit merdialqaedani de care si Goebbels s'ar fi RUSINAT! Propaganda dementiala!! --- Adevarul!? Simplu! Jewnglishtanezii-Amerikknari si Israhatzelenii CRED ca au un TRADATOR agent in cercul intim al lui Bashar. Eroare...nebuneasca! Informatorul-trădător i-a ASIGURAT ca stie unde va fi Bashar. Bombardamentul apocliptikk a fost IN GRABA executat pt a'l ucide pe Bashar. Bombardamentul nu are nicio legatura cu arme chimice! Dar, Bashar a fost intr'un buncar impenetrabil construit de Rusiskkriotzi. --- Precedent. Armele de distrugere in massa ale lui Saddam. Minciuna. Deconspirata de un Englez care a fost UCIS de M6. --- Atacul cu sarin din Douma a fost comis de rebeli. Provocare. Au sarin de la Englezi. In cateva luni, ADEVARUL va iesi le iveală, si va fi deconspirata CRIMA Zsidaneasca impotriva poporului Sirian. Amin!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.632 secunde