Video GALERIE FOTO-VIDEO / UPDATE. INCENDIU DEVASTATOR LA CRUCEA. Flăcările de 10 metri s-au răspândit în pădure

3284
UPDATE: Incendiul a fost lichidat.


UPDATE: Primarul Gheorghe Frigioi a declarat că în momentul de față mai există un singur focar de incendiu, însă din nefericire acesta este în pădurea de conifere, într-o zonă greu accesibilă utilajelor. Din cauza vântului puternic, incendiul se propagă cu o viteză foarte mare. La fața locului se află voluntari, dar și inspectorul șef al ISU "Dobrogea". Se așteaptă acționarea cu un avion care să împrăștie apa de la înălțime.


UPDATE: Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU "Dobrogea", la fața locului s-au deplasat autospeciale de la Medgidia, Midia și Palas. Incendiul s-a extins și la pădure, iar imaginile sunt desprinse dintr-un film de groază, cu copaci arși și fum dens. Primarul comunei Crucea, Gheorghe Frigioi face parte dintre voluntarii care luptă pentru stingerea flăcărilor, ceea ce pare o misiune imposibilă la ora actuală.


Pompierii ISU "Dobrogea" intervin în forță pentru stingerea unui incendiu de mari proporții. Potrivit acestora, flăcările ajung până la 10 metri, iar focul s-au răspândit în pădurea din apropiere. Potrivit autorităților locale, incendiul s-a iscat la livada ce se află spre pădure, pe o suprafață de aproximativ 15 HA. Deocamdată s-a reușit izolarea flăcărilor pe trei laturi, cu ajutorul a patru mașini de pompieri, dar și cu ajutorul voluntarilor. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.1328 secunde