Garda de Coastă a confiscat pește

320
Garda de Coastă a confiscat pește - 8iunietransportpeste-1339148075.jpg
Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au desfășurat acțiuni pe linia prevenirii și combaterii braconajului piscicol în zona de competență, în urma cărora au identificat un bărbat care transporta într-o ambarcațiune o cantitate de pește fără a avea documente justificative.

Ieri, în zona Chilia, a fost verificată o ambarcațiune model Laguna 480 cu motor Yamaha de 9,9 CP condusă de un Gheorghe Manoliu, de 37 ani, domiciliat în localitatea Chilia Veche. În ambarcațiune a fost găsită cantitatea de 17 kilograme de pește din specia crap pentru care persoana în cauză nu a putut prezenta documente de proveniență și transport.

Peștele, cu o valoare de aproximativ 68 lei, a fost ridicat în vederea confiscării și predat spre valorificare unei societăți comerciale de profil.

Persoana în cauză va fi cercetată sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de deținerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peștelui, icrelor sau produselor din pește obținute din pescuit și lipsa licenței de pescuit comercial.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0895 secunde