Trei tineri din Topalu, la braconaj pe Dunăre

283
Trei tineri din Topalu, la braconaj pe Dunăre - topalupolitiamasina7-1338899286.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au desfășurat mai multe acțiuni pe linia prevenirii și combaterii braconajului piscicol în zona de competență, în urma cărora au identificat trei cetățeni care pescuiau fără a avea autorizație în perioada de prohibiție, respectiv dețineau o plasă monofilament.

În data de 3.06.2012, în intervalul orar 5.40 - 7.40, polițiștii de frontieră din cadrul SPF Cernavodă au identificat trei bărbați domiciliați în localitatea Topalu, din județul Constanța, care transportau o plasă monofilament și o cantitate de pește, respectiv pescuiau cu unelte tip prostovol pe fluviul Dunărea fără autorizație în perioada de prohibiție.

Cele trei unelte de pescuit, cu o valoare de aproximativ 250 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar cantitatea de pește a fost predată spre valorificare unei societăți comerciale de profil.

Pe numele celor trei tineri, Ionuț Teodorescu, de 25 ani, Ștefan Teodorescu, de 37 de ani, și Vasile Nihuleac, de 23 de ani, au fost întocmite dosare de cercetare penală. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4836 secunde