Claudiu Palaz:

"Tandemul Mazăre-Constantinescu îmi copiază programul"

339
1
Claudiu Palaz a trimis în urmă cu câteva minute un comunicat în care vorbește despre ceea ce el numește "candidații xerox".

"Cu doar câteva zile înaintea alegerilor locale, candidații USL la Primăria municipiului Constanța și președinția Consiliului Județean, Radu Mazăre, respectiv Nicușor Constantinescu, au «împrumutat» câteva dintre proiectele propuse de candidatul UNPR la Primăria municipiului Constanța, Claudiu-Iorga Palaz, în programul său electoral, «Deschide Constanța». Astfel, Nicușor Constantinescu a demarat negocierile privind preluarea pachetului majoritar de acțiuni al echipei de fotbal FC Farul Constanța, iar Radu Mazăre a anunțat mărirea plafonului pachetelor pentru pensionari.

În programul candidatului UNPR la funcția de primar al municipiului Constanța, Claudiu-Iorga Palaz, la capitolul II – Social: Demnitate pentru toți este prevăzută suplimentarea măsurilor de susținere a pensionarilor prin produse alimentare sau prin tichete ce dau posibilitatea procurării produselor de bază de la orice magazin alimentar, iar la capitolul VI. Sportul: Cel mai bun ambasador, se menționează promovarea și susținerea menținerii echipei de fotbal FC "Farul" Constanța" în Liga 1", se arată în comunicat.

Cu privire la acest aspect, Palaz a declarat: "Tandemul Mazăre-Constantinescu se inspiră din programul meu. Este încă o dovadă a faptului că sunt singurul candidat cu un program credibil și viabil pentru următorii minim patru ani. Le transmit tuturor candidaților xerox că degeaba îmi copiază ideile. După 11 iunie, programul «Deschide Constanța» va fi aplicat de mine, din funcția de primar al municipiului Constanța".

Comentează știrea

alegătorul imaginar
5 iunie 2012
:))

Pe ce lume trăiește păcăliciul ăsta?! Unii au prieteni imaginari, ăsta a trecut la nivelul următor: primărie imaginară... :))

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2036 secunde