Elena Udrea:

"Eu am tras de Mazăre să facă pasarela de la Mamaia"

539
1

Șefa organizației PDL București, Elena Udrea, scrie pe blogul său că ea a fost cea care i-a dat bani, ca ministru, primarului Constanței, Radu Mazăre, pentru pasarela din stațiunea turistică Mamaia și tot ea a "tras" de acesta să o realizeze.
"Astăzi (ieri-n.r.) a avut loc inaugurarea uneia dintre numeroasele investiții în infrastructura turistică pe care le-am inițiat în timpul mandatului meu de ministru. De această dată este vorba de pasarela din stațiunea Mamaia, din fața Hotelului Victoria, care permite accesul turiștilor la un debarcader pentru ambarcațiuni de agrement. Este o investiție cu atât mai importantă pentru mine cu cât banii, patru milioane de lei, i-am dat lui Mazăre, cel care țipă permanent împotriva mea!", scrie Udrea pe blogul său.
Pedelista mai spune că "a văzut știri cu Radu Mazăre care a descălecat dintr-o șalupă și s-a lăudat cu finalizarea proiectului său" însă nu spune că a durat doi ani până s-a hotărât să-l înceapă, mai mult, nici actualului ministru, Eduard Hellvig nu i-a mulțumit pentru sprijinul acordat de MDRT. "Că Mazăre nu m-a invitat la inaugurare este de înțeles pentru oricine. Dar nici măcar nu a amintit de rolul esențial al ministerului, în contextul în care am tras de el doi ani să facă această pasarelă. Mai mult, ce să vezi, nu a binevoit să-i mulțumească nici măcar colegului său de coaliție, ministrului Hellvig, pentru contribuția MDRT", susține șefa organizației PDL București pe blog.

 

Comentează știrea

rex
5 iunie 2012
jos ciuma portocalie

Coana Joitica a prins din nou glas, mai multa nesimtire ca la Udrea si Basescu este greu sa intalnesti pe acest pamant. Lasa Coana Joitica, nu te bosumfla, esti pomenita de multi romani pentru stadioanele in panta, pentru gondole in munti, pentru patinatoarele "f. ieftine" si pentru multe nenorocirii aduse romanilor de tine si gasca voastra de hoti si pungasi.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8868 secunde