Garda de Coastă Constanța: Continuă căutările ambarcațiunii dispărute, cu trei oameni la bord

1466
Garda de Coastă Constanța: Continuă căutările ambarcațiunii dispărute, cu trei oameni la bord - untitled-1551948624.jpg

Articole recomandate

În aceste momente, căutările continuă cu trei mijloace de mobilitate navală ale Gărzii de Coastă și una din cadrul ARSVOM și în apele bulgărești. De asemenea la căutări participă și autoritățile din R. Bulgaria. Cei trei bărbați au vârste cuprinse între 50 și 65 de ani.

Reamintim

În data de 06.03.2019, în jurul orei 20.30, politistii de frontieră din cadrul Garzii de Coasta Constanta (structura din Mangalia) au fost informati telefonic despre faptul că o ambarcațiune de pescuit, în care se aflau trei persoane, aflată la pescuit în zona 2 Mai de la ora 14.00 nu s-a întors în port și nu poate fi contactată.

Imediat dupa primirea apelului, de la nivelul Garzii de Coastă au fost dispuse masuri operative constand in efectuarea unei misiuni cu două nave ale Grupului de Nave Mangalia, pentru gasirea ambarcatiunii, respectiv a persoanelor in cauză.

De asemenea, prin canalele de cooperare ale Politiei de Frontiera au fost informate autoritățile de frontieră bulgare și MRCC.

Acțiunea de cautare si salvare este în desfășurare sub coordonarea MRCC Constanta, nava Poliției de Frontieră fiind desemnată coordonator la fața locului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5706 secunde