Gata vacanța! Petrecăreții, așteptați în punctele de trecere a frontierei

141
Gata vacanța! Petrecăreții, așteptați în punctele de trecere a frontierei - gatavacantapetrecaretiiasteptati-1388934375.jpg

Articole de la același autor

PTF Vama Veche, PTF Ostrov - Silistra, PTF Negru Vodă - Kardam, acestea sunt punctele de trecere ale frontierei cu specific rutier, pe raza județului Constanța la granița cu Bulgaria. Acolo, zilele acestea, activitatea este mult mai animată decât de obicei.

Românii stabiliți în străinătate, care au venit acasă prin Bulgaria, ori cei care au petrecut începutul de an acolo, sunt așteptați zilele acestea în punctele de frontieră, atât pe sensul de ieșire, dar și pe sensul de intrare în țară.

Pentru evitarea aglomerărilor, Poliția de Frontieră Română a luat toate măsurile necesare astfel încât tranzitul să se efectueze în condiții normale, au anunțat reprezentanții acesteia. De asemenea, dacă situația o impune, se vor lua măsuri de creștere a numărului arterelor de control și se va coopera operativ cu reprezentanții autorităților de frontieră din state vecine în vederea acționării în comun pentru fluidizarea traficului frontalier.

Pentru evitarea aglomerărilor, Poliția de Frontieră Română recomandă participanților la trafic tranzitarea tuturor punctelor de frontieră existente la graniță, astfel încât să se preîntâmpine apariția suprasolicitărilor doar a unora dintre acestea, din cauza unui număr mare de călători, într-un timp foarte scurt.

În situația în care există nemulțumiri cu privire la modul în care a fost efectuat controlul la trecerea frontierei, participanții la trafic pot suna la numărul de telefon al Poliției de Frontieră Române - 021.9590, unde aspectele semnalate vor fi preluate de către polițiștii de frontieră care vor acționa în consecință, legal, de la caz la caz.

Informații suplimentare și harta punctelor de trecere a frontierei deschise traficului internațional sunt disponibile pe pagina de internet a Poliției de Frontieră Române - www.politiadefrontiera.ro. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.323 secunde