Gaze lacrimogene pentru aplanarea unui scandal dintr-un bar

1559
Doi tineri s-au luat la ceartă cu patronul unui bar deoarece acesta a refuzat să le mai dea de băut.
În cursul zilei de miercuri, în jurul orei 22,00, polițiștii au fost anunțați prin Serviciul de Urgență 112 că pe strada B.P.Hașdeu, în dreptul unui bar, are loc un scandal.
Oamenii legii s-au deplasat la fața locului și au stabilit că între Ibazer Agiolu, de 27 de ani, Ersun Ali, de 23 de ani, ambii din Constanța, și Hristu Stamule, administratorul localului, a izbucnit un conflict pe motiv că cel din urmă a refuzat să-i mai servească pe cei doi cu băuturi alcoolice deoarece erau deja în stare de ebrietate.
La un moment dat, când a văzut că cei doi tineri sar la bătaie, administratorul localului a acționat butonul de panică, societatea fiind monitorizată de o firmă de pază.
La fața locului a sosit un echipaj de intervenție. Pentru a aplana conflictul, unul dintre agenți a folosit pistolul cu gaze lacrimogene din dotare, executând două focuri în plan vertical.
În urma incidentului nu s-au înregistrat victime umane sau pagube materiale.
Pe de altă parte, la barul respectiv a sosit și un echipaj de polițiști de la Secția 2, astfel că oamenii legii i-au sancționat pe Ibazer Agiolu și Ersun Ali cu câte 500 de lei, pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.5064 secunde