George Becali, audiat de DNA Craiova. Adrian Mititelu, suspect în dosar

171
George Becali, audiat de DNA Craiova. Adrian Mititelu, suspect în dosar - gigi-1458859252.jpg
George Becali, finanțatorul echipei de fotbal Steaua București, a fost audiat, joi după amiază, la DNA Craiova, în calitate de martor în dosarul transferului lui Mihai Costea de la Universitatea Craiova la Steaua, informează romanialibera.ro.

Becali a fost însoțit de Ionuț Luțu și a fost fotografiat de către jurnaliști din Craiova în momentul în care a ieșit din sediul DNA, potrivit Digisport.

Conform informațiilor publicate pe ediție.ro, Adrian Mititelu a fost citat de DNA Craiova în calitatea de suspect pentru săvârșirea infracțiunilor de sustragere de sub sechestru și înșelăciune, în urmă cu 9 zile. "Mai precis, sunt acuzat că am păgubit ANAF prin acordul de transfer încheiat de subsemnatul în 23 martie 2011 în ceea ce privește jucătorul Costea Mihai Alexandru de la FC Universitatea Craiova la Steaua București." a scris omul de afaceri pe o rețea de socializare.

Adrian Mititelu este de părere că nu a greșit cu nimic în urmă cu cinci ani când a decis să-l transfere pe pe Mihai Costea la Steaua. "Foarte important este de reținut faptul ca ANAF instituise sechestru pentru drepturile federative ale jucatorului în cuantum de 1.000.000 lei, însă din sumele de bani plătite de FC Steaua în urma așa-zisului transfer s-a achitat către ANAF suma de 1.700.000 lei. Din punctul meu de vedere nu există nicio faptă penală săvârșită cu ocazia acestor tranzacții.", a mai spus Mititelu, care a adăugat că suma încasată de Universitatea Craiova din tranzacția cu Steaua a fost folosită pentru a plăti restanțele salariale ale jucătorilor olteni.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7786 secunde