UPDATE. Ministrul Educației vine la Constanța

536
1
UPDATE. Ministrul Educației vine la Constanța - adriancuraj1-1458890685.jpg

Articole de la același autor

UPDATE: Înainte de a ajunge la întâlnirea cu inspectorii școlari generali din județele menționate, ministrul Educației Naționale și Cercetării Științifice a vizitat școala din localitatea Castelu unde a rămas impresionat de eforturile pe care le fac cadrele didactice pentru minoritățile din localitate. "Am fost surprins să constat că vorbesc și nu sunt înțeles cum la rândul lor ei vorbeau și eu nu îi înțelegeam", a declarat prof. univ. dr. Adrian Curaj.


Astăzi, în intervalul orar 11 - 14.30, ministrul Educației Naționale și Cercetării Științifice, prof. univ. dr. Adrian Curaj, se va întâlni la Constanța cu inspectorii școlari generali din județele Brăila, Buzău, Călărași, Constanța, Galați, Ialomița și Tulcea.

Întâlnirea de lucru se va desfășura în sala de conferințe a Hotelului "Ibis" din Constanța și se înscrie în seria de întruniri regionale pe care domnia sa le efectueză în vederea discutării subiectelor de actualitate referitoare la sistemul de învățământ preuniversitar cu inspectorii școlari generali.

Comentează știrea

Popescu raducu
25 martie 2016
Adevar

Masa la bueno,bineinteles!ce faci zoia iti tai de la gura ta frumoasă si le dai si celorlalti sa pape?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2809 secunde