Gheorghe Dincă, dus în subsolul casei. Ce au găsit criminaliștii azi în curtea suspectului

493
Gheorghe Dincă, dus în subsolul casei. Ce au găsit criminaliștii azi în curtea suspectului - casaluidinca36212700-1564740098.jpg

Articole recomandate

Gheorghe Dincă a fost transportat înapoi la casa lui din Caracal, pentru ca anchetatorii să reia căutările din curte în prezența inculpatului. 


Anchetatorii au reluat vineri, la o săptămână de la începerea perchezițiilor, cercetările la casa lui Gheorghe Dincă din Caracal, în prezența acestuia, el fiind suspect în cazul dispariției adolescentelor Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.


Se pare că bărbatul de 66 de ani a fost dus de anchetatori în subsolul casei, pentru a identifica noi locuri în care ar fi putut ascunde eventualele cadavre sau rămășițe umane. Surse judiciare susțin că au fost reluate căutările de la zero în curtea lui Dincă și că aceste verificări vor dura cel puțin 4 zile.


Criminaliștii au găsit oase în vegetația din curtea suspectului din Caracal și vor sparge gropile betonate. Pentru asta, au adus un buldozer la fața locului.


Mihaela Porime, purtător de cuvânt, a declarat că DIICOT structura centrală a preluat dosarul cazului Caracal, în care inculpatul Gheorghe Dincă este acuzat că a ucis două adolescente în incinta locuinței sale.


"Am intervenit la domiciulul inculpatului în urmare a preluării dosarului de la DIICOT ST Craiova la structură centrală. Vom efectua o cercetare criminalistică, complexă și amănunțită împreună cu polițiști din cadrul serviciului Omoruri, Poliția Capitalei, Direcția de Combatere a Criminalității Organizate și Institul Național de Criminalistică", a declarat Mihaela Porime.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7121 secunde