Gheorghe Mencinicopschi, condamnat la 8 ani de închisoare

261
Gheorghe Mencinicopschi, condamnat la 8 ani de închisoare - blogmedia14002680684835-1407498230.jpg

Articole recomandate

GHEORGHE MENCINICOPSCHI, fostul director al ICA, a fost condamnat la 8 ani de închisoare cu executare în Dosarul "ICA". NICOLAE SĂVULESCU, director în ADS, a fost condamnat la 6 ani de închisoare cu executare.


DAN VOICULESCU a fost condamnat la 10 ani de închisoare cu executare. Voiculescu a primit pedeapsa maximă prevăzută în noul Cod penal, legea mai favorabilă în cazul său. Totodată, lui Voiculescu i se interzic mai multe drepturi, printre care dreptul de a fi ales, timp de cinci ani. CORNELIU POPA, Ffost director al ADS, a fost condamnat la 8 ani de închisoare cu executare. NICOLAE SĂVULESCU, director în ADS, a fost condamnat la 6 ani de închisoare cu executare.

Anchetatorii susțin că DAN VOICULESCU și-a utilizat poziția de lider de partid pentru a cumpăra pachetul majoritar de acțiuni al Institutului de Cercetări Alimentare la un preț mult mai mic decât cel de piață. 3,6 hectare de teren și un hectar de construcții în Băneasa au fost cumpărate de omul de afaceri la un preț de 75 de ori mai mic decât cel real, susțin procurorii. Prejudiciul este de 60 de milioane de euro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5 secunde