Gigi Becali cere să părăsească închisoarea petru a-i ajuta pe sinistrați

171
1
Gigi Becali cere să părăsească închisoarea petru a-i ajuta pe sinistrați - becali-1379084332.jpg
Gigi Becali a depus o cerere de a părăsi închisoarea, pentru a da o mână de ajutor sinistraților afectați de inundații. El a dat deja ordin ca 10 tiruri pline cu ajutoare să ajungă la sinistrați.

Pentru a-și motiva cererea de a părăsi închisoarea el a argumentat, printre altele, că ar trebui să fie la fața locului când se vor împărții ajutoarele, informează România TV.

Gigi Becali a depus o cerere vineri în temeiul legii 275 din 2006, care prevede ca în caz de calamitate deținuții din penitenciarul Jilava să participe ca voluntari acolo unde va fi nevoie. Șansele ca Gigi Becali să ajungă să dea o mână de ajutor celor care au fost afectați de inundațiile din ultimile zile sunt minime.

În cerere, Gigi Becali solicită să fie însoțiți de încă câțiva deținuți, printre care și fostul procuror Maximilian Bălășescu. 

În 20 mai, Becali a fost condamnat definitiv de instanța supremă la trei ani de închisoare cu executare în dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării Naționale (MApN). Alături de acesta au primit pedepse de câte doi ani de închisoare cu executare fostul ministru al Apărării Victor Babiuc și fostul șef al Statului Major General Dumitru Cioflină. Cei trei au fost încarcerați în 20 mai la Penitenciarul Rahova, iar în 10 iunie au fost transferați la Penitenciarul Jilava.



Comentează știrea

Ce bine ca-s roman
13 septembrie 2013
L-a terminat laba in puscarie

Stai dreacu acolo, albanez imputit. Iti sade bine in inchisoare. Tu si cu natia ta de albanezi retardati (auto-proclamati 'machedoni' haha va scuipa grecii), ar trebui sa fiti deportati la Tirana. Aveti sange de albanez in voi, sa stie lumea ca 'machedon' este cetateanul din Grecia de Nord, pe cand AROMANUL este o corcitura josnica ALBANO-ROMANA.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3136 secunde