Cum va fi protejat Gigi Becali în Penitenciarul Poarta Albă

649
2
Cum va fi protejat Gigi Becali în Penitenciarul Poarta Albă - becaliarest-1378329815.jpg

Articole de la același autor

Dacă finanțatorul Stelei, Gigi Becali, va fi transferat la Penitenciarul Poarta Albă, va beneficia de măsuri de protecție, dar nu pentru că ar fi vreun deținut-vedetă, ci pentru că astfel se procedează în cazul fiecărui deținut care ar putea crea agitație în rândul celorlalți. Afirmația a fost făcută de directorul unității de detenție, Gelu Dănuț Dincă, pentru "Cuget Liber". 

"Dacă va avea loc transferul, vom lua măsuri de protecție, respectiv va fi în cameră cu niște deținuți se-lecționați", a afirmat directorul penitenciarului. Astfel, finanțatorul ar urma să împartă celula cu polițiști, avocați sau afaceriști care execută pedepse cu închisoarea în unitatea de detenție de la Poarta Albă. "Nu pot să spun cu cine anume va împărți camera, vom vedea la data respectivă. Apoi, în penitenciarul nostru la regimul semi-deschis nu avem camere mici, tip garsoniere, cu doar camere mari", a adăugat directorul penitenciarului - cu mențiunea că în astfel de camere stau câte 10 - 15 deținuți. 

"Se vor lua măsuri de protecție pentru ca persoana privată de libertate să nu fie bătută, tăiată, amenințată etc. Dar sunt măsuri de protecție fizică ce se iau în cazul oricărei persoane private de libertate care ar putea duce la apariția de neînțelegeri, nu neapărat pentru că se numește Gigi Becali", a subliniat directorul. 

Pe de altă parte, având în vedere că este închis la regimul semi-deschis, Becali ar putea să iasă și la muncă, dacă va depune o solicitare în acest sens. "Dar și această solicitare va fi analizată, pentru a vedea dacă avem vreun loc de muncă ce se pliază, dacă putem asigura aceleași condiții de separare de restul persoanelor private de libertate, pentru asigurarea protecției", a mai afirmat reprezentantul penitenciarului.

Reamintim că solicitarea finanțatorului Stelei de a fi transferat la Penitenciarul Poarta Albă a fost aprobată de comisia de la nivelul unității de detenție Jilava, dar decizia finală urmează să fie luată de Administrația Națională a Penitenciarelor. 

Comentează știrea

dan
5 septembrie 2013
E sansa TA

2013 este anul in care Fondurile Europene NERAMBURSABILE se acorda si la noi la fel de usor ca in statele membre ale Uniunii Europene ! Detalii pe site-ul: fonduri europene nerambursabileRo

Să-ți iau fondurile-n...
17 septembrie 2013
Ești penibil !

Băi ăsta care postezi cu Dan sau Elena, sau cum mortzii tăi te numești, chiar crezi că ne interesează prostiile tale ? Sau găsești că ăsta e cel mai facil mod de a vinde gogoși fără să plătești spațiul de publicitate ? Dute-n gâtul mătii la matrimoniale măcar și nu mai plictisii lumea, panaramă ce ești !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5851 secunde