Gigi Becali, eliberat condiționat

171
1
Gigi Becali, eliberat condiționat - gigibecalieliberat-1428082479.jpg

Articole de la același autor

Patronul Clubului de Fotbal Steaua, Gigi Becali, a fost eliberat condiționat din Penitenciarul Poarta Albă. Acesta a executat o treime din pedeapsa de trei ani și șase luni la care a fost condamnat. Decizia eliberării sale condiționate a fost luată, vineri, de Tribunalul Constanța, care a respins contestația depusă de procurorii Direcției Naționale Anticorupție. 


Reamintim că, la termenul de marți, de la Tribunalul Constanța, Gigi Becali le-a mulțumit magistraților pentru perioada în care a fost închis, căci i-a fost folositoare. "Mulțumesc judecătorilor și procurorilor care m-au condamnat pentru că eu consider că cea mai folositoare perioadă din viața mea au fost cei doi ani de închisoare; mântuirea este cel mai important lucru pentru mine și am învățat ce înseamnă mântuirea", a afirmat Gigi Becali. Acesta a avut de executat o pedeapsă de trei ani și șase luni, în trei dosare penale: cel al schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării, în dosarul "Valiza" și în cel al sechestrării celor care i-au furat autoturismul. 


Comentează știrea

rodica
5 aprilie 2015
oferta anului, acum pentru toti!

Oferta anului, acum pentru toti! De ce veti gasi din ce in ce mai des aceasta oferta de lucru? Pentru ca noi suntem cei mai seriosi! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Marţi, 31 Martie 2015
Stire din Eveniment : Ultimele emoții pentru Gigi Becali
Pagina a fost generata in 0.385 secunde