Premierele week-end-ului, la Cityplex Tomis Mall

143
1
Premierele week-end-ului, la Cityplex Tomis Mall - cityl-1428083890.jpg

Articole de la același autor

Avanpremiera "Răpirea lui Freddy Heineken" este povestea din interior a planificării, executării, consecințelor și prăbușirii finale a răpitorilor magnatului berii Alfred "Freddy" Heineken. El este cel care a dus la cea mai mare răscumpărare plătită vreodată pentru o persoană. 


"Furious 7" este continuarea seriei de succes în care Vin Diesel și Paul Walker își reiau rolurile lui Dominic Toretto și Brian O’Conner. Având cazierul curățat și liniștiți alături de vechii lor prieteni, cei doi încearcă să își facă o nouă viață. Totul se năruie în momentul în care Ian Shaw intervine. Cei trei sunt nevoiți să calce din nou în afara legii. Producția filmului a fost amânată aproape un an, din cauza decesului lui Paul Walker. 


Avanpremieră filmului "Aventura furnicuțelor rătăcite" ne plasează 
într-o mică poiană liniștită. Rămășițele unui picnic abandonat în grabă aprinde scânteia războiului între două triburi de furnici. Un îndrăzneț tânăr-gărgăriță se trezește prins în mijlocul luptei. El se împrietenește cu una dintre furnicile negre, Mandibula, și îl ajută să-și salveze mușuroiul de asaltul teribilelor furnici roșii războinice, condus de înfricoșătorul Butor. Filmul este o călătorie fantastică la nivelul solului. 


Premiera "Nori peste Sils Maria" o aduce în prim plan pe actrița Maria Enders. Foarte cunoscută pe plan internațional, actrița este invitată să joace într-o repunere în scenă a piesei care a făcut-o celebră cu două decenii în urmă. Dar, dacă atunci a interpretat-o pe Sigrid, o tânără care își face șefa, pe Helena, să se sinucidă, acum primește rolul mai vârstnicei Helena. O starletă de la Hollywood va fi Sigrid, iar Maria se trezește curând de cealaltă parte a oglinzii, față în față cu o tânără de o carismă ambiguă care este, de fapt, o neliniștitoare proiecție a ei înseși. 


"Amazonia" este un film minunat pentru familie, o odă la frumusețea pădurii tropicale, primind premiul Ambiente WWF la Festivalul de Film de la Veneția. Filmul vă ghidează în cea mai mare pădure tropicală a lumii pentru a descoperi Planeta Verde. Filmul a fost făcut în șapte ani, cu ajutorul experților locali și a biologilor francezi. Pădurea amazoniană e prezentată prin povestea unei maimuțe capucin. Sai s-a născut și a crescut în captivitate, până ce se prăbușește cu avionul și rămâne singur în pădurea tropicală. Își începe aventura extraordinară în care se confruntă cu prădători de temut. Constată că singura lui speranță e să își găsească o familie. Regizorul a oferit cea mai autentică imagine a pădurilor amazoniene. Filmul subliniază importanța conștientizării protecției mediului.


Comentează știrea

rodica
5 aprilie 2015
oferta anului, acum pentru toti!

Oferta anului, acum pentru toti! De ce veti gasi din ce in ce mai des aceasta oferta de lucru? Pentru ca noi suntem cei mai seriosi! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9703 secunde