Grav accident la Topraisar - un TIR a făcut praf un autobuz și un microbuz

1127
Ieri dimineață, în jurul orei 6, un grav accident a avut loc în centrul localității Topraisar, pe DN 38. De vină a fost Iuri G., care conducea un TIR dinspre Agigea spre Negru Vodă. El a adormit la volan și a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un autobuz condus de Ștefan P., care transporta 30 de călători. Autobuzul a ricoșat într-un microbuz cu 13 persoane, la volanul căruia se afla Ștefan C. În urma accidentului, 11 persoane au fost rănite.
Primii care au ajuns în stare gravă la Spitalul Județean Constanța au fost o femeie și un bărbat. Dorelei I. i-a fost perforat plămânul, aceasta fiind operată de urgență. Al doilea rănit, Mirel I., a fost operat și el de urgență, acesta având splina ruptă, prezentând, totodată, numeroase traumatisme la nivelul maxilarului. Atât femeia, cât și bărbatul au rămas internați în spital, iar pe lângă ei, alte două persoane care aveau mai multe coaste rupte. Restul victimelor n-au necesitat internare, ele fiind în afara oricărui pericol.
Șoferul vinovat pentru producerea accidentului, Iuri G., este cercetat de polițiști, întocmindu-i-se dosar penal pentru rănire din culpă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 29 Aprilie 2011
Stire din Eveniment : Bricul "Mircea" se întoarce acasă
Pagina a fost generata in 1.6191 secunde