Groaznic! Româncă SCALPATĂ într-un atelier auto italian! Prognosticul medicilor este rezervat

338
Groaznic! Româncă SCALPATĂ într-un atelier auto italian! Prognosticul medicilor este rezervat - dddd-1583310590.jpg

Articole recomandate

Tânăra româncă de 26 de ani care, în urmă cu o săptămână, a fost scalpată într-un atelier auto aflat în nordul Italiei, după ce și-a prins părul într-un lift hidraulic, este în continuare la Spitalul din Torino, iar prognosticul medicilor este unul rezervat, relatează Observator.

Fata de 26 de ani, rezidentă în Valle Cervo, se afla împreună cu iubitul ei într-un atelier auto din Occhieppo Superiore, o comună din provincia Biella, Italia. Din motive încă necunoscute, părul lung al tinerei a fost prins într-un lift hidraulic, iar forța utilajului i l-a smuls cu tot cu scalp.

S-a întâmplat în câteva secunde, înainte ca cei prezenți să poată reacționa la strigătele de durere ale victimei sau să poată interveni în vreun fel. Pielea capului a fost efectiv jupuită, scrie La Stampa. Fata a ajuns în stare gravă la spitalul din Torino, unde se află și în prezent. Viața ei nu mai este pusă în pericol, însă medicii au în continuare un prognostic rezervat. În ciuda intervenției chirurgicale, tânăra va rămâne cu semne permanente.

Agenții echipei mobile care investighează incidentul nu sunt convinși în totalitate că a fost doar un accident. Printre altele, mărturia fetei ar putea să facă lumină în acest caz. Din păcate, însă, românca nu a putut fi audiată până acum, din cauza stării de sănătate.

Între timp, ascensorul hidraulic va fi supus unei expertize tehnice. Dacă experții vor constata că utilajul este pus în funcțiune doar atunci când este apăsat butonul - prin urmare, în cazul eliberării, acesta se oprește instantaneu - versiunea accidentului ar cădea cădea, iar investigațiile ar lua o direcție complet diferită. Potrivit jurnaliștilor italieni, atelierul funcționa ilegal, fiind închis de carabinieri în octombrie 2018, pentru că nu avea autorizație.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3189 secunde