Sorina Pintea, reintrodusă în arest, după vizita la spital

257
Sorina Pintea, reintrodusă în arest, după vizita la spital - dddd-1583157405.jpg

Articole recomandate

Sorina Pintea, fostul ministru al Sănătății, arestată în dosarul în care este acuzată de luare de mită, a fost reintrodusă în arestul Poliției, după ce a fost transportată, sub pază, la Spitalul Clinic "Sfânta Maria", pentru investigații medicale suplimentare, potrivit unor surse judiciare, citate de Agerpres.

"Persoana privată de libertate, în baza unui mandat de arestare preventivă, a fost condusă într-un spital din București, din rețeaua publică, pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate. La acest moment, persoana în cauză a fost reintrodusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă", informează Biroul de presă al Poliției Capitalei. Sorina Pintea a solicitat să fie transportată, sub pază, din arest la Spitalul Clinic "Sfânta Maria", pentru a i se face investigații medicale suplimentare, ea invocând unele probleme de sănătate pe care le-ar fi avut în cursul zilei de duminică.

Poliția Capitalei a precizat, duminică seara, că a fost solicitată ambulanța la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă nr.1, pentru o persoană aflată în arest preventiv. ''Persoana a primit îngrijiri medicale, fără a fi necesară internarea", precizau, cu o zi în urmă, reprezentanții Poliției Capitalei.

Tribunalul București a decis, sâmbătă seara, arestarea preventivă pentru 30 de zile a Sorinei Pintea, fiind acuzată de luare de mită.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.494 secunde