Grupare de contrabandiști, "vizitată" de polițiști. Le-au fost confiscate marfa și averea de sub saltea!

516
Grupare de contrabandiști,

Articole de la același autor

Patru indivizi au fost reținuți în urma mai multor percheziții care au avut loc în județul Constanța, la persoane suspectate de contrabandă cu țigări.

Miercuri, polițiștii de la Biroul Județean de Poliție Transporturi Constanța, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, sprijiniți de mascații de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale, au descins la opt adrese din municipiul Constanța, Năvodari și Lazu. Oamenii legii aveau indicii că persoanele domiciliate la adresele respective se ocupau cu bișnița de țigări.

În urma descinderilor, oamenii legii au indisponibilizat 27.000 de țigarete de diferite mărci, care nu aveau aplicate timbre de accizare și există suspiciunea că proveneau din contrabandă. De asemenea, au mai fost ridicate 8.100 de lire sterline, 6.200 de euro și 3.450 de lei.

Totodată, patru persoane, cu vârste cuprinse între 34 și 68 de ani, au fost reținute, fiind acuzate de contrabandă și urmând să fie prezentate în fața instanței de judecată cu propuneri de arestare. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6275 secunde