Haideţi să dăm o mână de ajutor pentru ca Iulian, angajat la Baza Aeriană 57 Mihail Kogălniceanu, să poată merge din nou

20645
Haideţi să dăm o mână de ajutor pentru ca Iulian, angajat la Baza Aeriană 57 Mihail Kogălniceanu, să poată merge din nou - untitled-1683269510.jpg
Este tânăr, are toată viaţa înainte şi ajutorul fiecăruia dintre noi îl poate face să treacă peste momentele grele cu care soarta îl pune la încercare. Iulian Voinea, angajat la Baza Aeriană 57 Mihail Kogălniceanu, a suferit, din nefericire, un accident rutier în urma căruia trebuie să lupte din toate puterile pentru a-și reveni complet. Este paralizat de la brâu în jos și se află sub tratament. Într-o postare pe pagina de Facebook, reprezentanţii Ligii Militarilor Profesionişti au transmis un mesaj prin care îi roagă pe toţi cei care pot să ajute, să contribuie cu orice sumă:


"S.O.S. Cap. Voinea Iulian !

Cap. Iulian Voinea, angajat la Baza Aeriană 57 Mihail Kogălniceanu este unul dintre foștii jucători ai echipei de fotbal CS Navodari și a echipei de minifotbal Arsenal Inel 2.

Acesta a suferit, din nefericire, un accident rutier în urma căruia trebuie să lupte din toate puterile pentru a-și reveni complet !

Camaradul nostru este paralizat de la brâu în jos și se află sub tratament, a început recuperările, iar pentru a putea beneficia în continuare de cele mai bune condiții CS Năvodari solicită un mic ajutor din partea camarazilor din toată țara, a tuturor oamenilor de bine care vor să ajute un tânăr să poată meargă din nou...

Un factor important al acestei acțiuni "ÎMPREUNĂ PENTRU VOINEA IULIAN" este acela de a-i transmite cu toții gândurile și energiile pozitive.

Toți cei care sunteți dispuși să-l sprijiniti financiar o puteți face prin contul deschis la Banca Transilvania pe numele Voinea Iulian - RO81BTRLRONCRT0386869701.

"Ai fost, ești și vei rămâne mereu un învingător !"

CS Navodari"

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.4162 secunde