Haos pe Aeroportul Otopeni. Vacanțele a mii de români sunt distruse

593
Haos pe Aeroportul Otopeni. Vacanțele a mii de români sunt distruse - untitled-1689574271.jpg
Este haos pe Aeroportul Otopeni. Vacanțele a mii de români sunt distruse din cauza grevei din transporturi. Mai multe zboruri din București spre Italia au întârzieri de câteva ore sau chiar au fost anulate. Și asta pentru că angajații din peninsulă au intrat oficial în grevă, iar acestora li s-au alăturat și piloții de la alte două companii low-cost. Și piloții din Belgia au protestat în aceste două zile. Românii sunt la capătul puterilor pentru că niciun reprezentant al companiilor responsabile nu oferă nicio informație și acuză că vor apela la autoritățile statului, stiripesurse.ro

În Aeroportul Otopeni, oamenii au cerut explicații din partea companiilor responsabile.

"Trebuia să zburăm la 13,30 și pe panoul de plecări, în mod nejustificat, s-a amânat plecarea cu 6 ore. Nu ni s-a oferit absolut nicio informație. Spunând că pur și simplu s-a anulat zborul pentru ora 17", povestește un călător, potrivit Realitatea Plus.

Greviștii din Italia și Belgia cer ca salariile angajaților să revină la nivelul dinaintea pandemiei de Covid-19. Atunci au fost nevoiți să accepte o reducere salarială temporară din cauza restricțiilor de călătorie. Odată cu revenirea la normal, piloții au acuzat că nu se mai respectă perioadele de odihnă. De cealaltă parte, pasagerii sunt cu nervii la pământ.

În cazul întârzierilor care au rezultat într-o așteptare de peste cinci ore, oamenii au posibilitatea, prin intermediul call center-ului, să solicite reprogramarea zborului. De asemenea ei pot să primească rambursarea a 120% din tariful inițial achitat, sub formă de credit în aplicația companiei aeriene pentru rezervările viitoare sau să le fie rambursată valoarea integrală a biletului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4138 secunde