Hârșova. Bărbat reținut pentru că a urcat la volan băut și fără a avea permis de conducere

318
Hârșova. Bărbat reținut pentru că a urcat la volan băut și fără a avea permis de conducere - rutiera610x425-1701958193.jpg

Articole de la același autor

La data de 6 decembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Hârșova, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârșova, au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 27 de ani.


Acesta este bănuit de săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.


Astfel, la data de 6 decembrie a.c., în jurul orei 19.15, bărbatul ar fi condus un autoturism pe strada Eroilor din comuna Ciobanu. Polițiștii i-au efectuat semnal regulamentar de oprire. În momentul opririi, conducătorul auto ar fi coborât din autoturism și ar fi încercat să se sustragă. Polițiștii l-au somat, iar bărbatul s-a supus somațiilor. În continuare, s-a procedat la legitimarea și identificarea acestuia.


În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.


Totodată, s-a constatat că autoturismul nu are asigurarea de răspundere civilă obligatorie valabilă, iar certificatul de înmatriculare a fost retras.


Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, a fost condus la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. La data de 7 decembrie a.c., bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.


Astăzi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârșova, cu propunere legală.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4122 secunde