Hoți cu mult tupeu, la Constanța. Cum te lasă fără mașină și telefon

768
1
Hoți cu mult tupeu, la Constanța. Cum te lasă fără mașină și telefon - aramasfaramasina-1467906388.jpg

Articole de la același autor

Îți lași autoturismul parcat și rămâi fără el. Nu este o glumă. A pățit-o un șofer a cărui mașină s-a "evaporat" ca prin minune, chiar în timp ce era parcată pe strada Soveja din Constanța. 


Sesizați cu privire la acest incident, polițiștii Secției 2 au făcut mai multe verificări și au ajuns la concluzia că au de a face cu un caz de furt calificat. Principalul suspect este un tânăr de 21 de ani, din localitatea constănțeană Topalu. Acesta va trebui să dea explicații serioase pentru gestul său, motiv pentru care, ieri, oamenii legii au decis să-l trimită în spatele gratiilor pentru următoarele 30 de zile. 


În timp ce unii tineri sunt pasionați să fure mașini, alții pun ochii pe telefoane de ultimă generație. O femeie din Eforie Nord, lucrător comercial la o unitate de profil din oraș, a sunat la Poliție și le-a povestit cu lux de amănunte oamenilor legii că o persoană necunoscută i-a furat mobilul. 


Ajunși la fața locului, polițiștii constănțeni au identificat protagonistul. Este vorba despre un tânăr din Săcele, județul Brașov, asupra căruia a fost găsit telefonul în cauză. Chiar dacă prejudiciul a fost recuperat în totalitate și predat femeii, brașoveanul, care credea că va da lovitura pe litoral, a fost recompensat cu un dosar penal de toată frumusețea.


Și dacă vă imaginați că tentația hoților este mare doar când vine vorba de obiecte, vă înșelați. Pot confirma acest lucru polițiștii din Valu lui Traian, care au luat la întrebări un bărbat de 65 de ani, după ce asupra lui a fost găsită cantitatea de 40 de kilograme de fructe. Din nefericire pentru el, nu a putut prezenta documente care să arate de unde provine marfa. 


Iar dacă el nu a vrut să spună adevărul, polițiștii au făcut cercetări și nu mare le-a fost mirarea când au aflat că respectiva cantitate de fructe a fost sustrasă din incinta unei societăți de profil din Valu lui Traian.


Bărbatul a ratat șansa de a face o cură de vitamine, căci poamele au fost predate societății păgubite. 


Comentează știrea

crisovan t.
11 iulie 2016
borfasi

Pe str.CALLA TIS nr. 4 in dreptul vilei Sutu este abandonata de cca. 3 luni un autoturism Renault scenic inmatriculat inBG.TX4208HX IN CARE DORM NOAPTEA NISTE PERSOANE DUBIOASE locuitorii de pe strada banuiesc ca sunt hoti.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0612 secunde