Hoții au dat atacul la Fruvimed

363
Militarii de la Inspectoratul Județean de Jandarmi (IJJ) Constanța, care se aflau în patrulare la aproximativ 1.500 de metri de localitatea Cuza Vodă, au observat, luni, pe la ora 16, trei indivizi care încărcau în portbagajul unui autoturism de teren mai multe bucăți de fier beton. Întrebați de unde au fierul, ei au declarat că au găsit barele în apropierea Fermei nr. 3 Fruvimed Medgidia. Din cauză că declarațiile celor trei erau contradictorii, jandarmii au trecut și la percheziționarea mașinii, în interiorul căreia au mai descoperit și două ciocane, folosite la furat.
În cele din urmă, Florin Stancu, de 29 de ani, Marian Enciu, de 21 de ani, și Iulian Constantin, de 19 ani, toți din Cuza Vodă, au recunoscut faptul că fierul provine din spargerea a 36 de șpalieri aflați în interiorul Fermei nr. 3 Fruvimed Medgidia.
Fierul a fost predat societății păgubite, iar cele trei persoane sunt cercetate pentru distrugere și furt. Ancheta a fost preluată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 23 Septembrie 2011
Stire din Eveniment : Hoți nesimțiți
Pagina a fost generata in 0.586 secunde