Hoții au început să dea atacul la eoliene

2479
Hoții au început să dea atacul la eoliene - e1cd61ad7d92a70d5fe4226911cdd76d.jpg

Articole de la același autor

Patru tineri au lăsat parcul eolian fără împământare după ce au furat cablul de cupru amplasat pe o distanță de 2.500 de metri.
Polițiștii din Peștera au fost anunțați, joi seara, de paznicii unui parc eolian, din zonă, despre dispariția unui tronson de cablu din cupru pe o distanță de 2.500 de metri din instalația de împământare a parcului.
În același timp, în zona satului Ivrinezu, oamenii legii au reușit blocarea în trafic a unui autoturism marca Dacia, de culoare albă, în care se aflau patru persoane. La controlul efectuat în portbagaj s-au găsit mai mulți colaci din cablu de cupru. Imediat persoanele în cauză au fost conduse la sediul Postului de Poliție Peștera pentru audieri.
Din cercetările efectuate s-a stabilit că Ionuț Andronache, de 21 de ani, Nicușor Bârzan, de 19 ani, și Alexandru Pavelescu, de 21 de ani, la îndemnul lui Ion Pavelescu, de 19 ani, care anterior a lucrat pe acel șantier, s-au deplasat în parcul eolian, au scos din pământ cablul din cupru, l-au încărcat în portbagajul autoturis-mului și au fugit din zonă când i-au observat pe agenții de pază venind în zonă.
Cei patru tineri sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat și vor fi prezentați la Judecătoria Medgidia cu propunere de arestare preventivă.
Prejudiciul cablului din cupru sustras este de aproximativ 20.000 de euro, însă paguba este de aproximativ 100.000 de euro, deoarece hoții au provocat distrugeri după ce au tăiat cablurile de cupru care făceau legătura între eoliene.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6977 secunde