Hoții care au spart casa senatorului PSD Niculae Bădălău au fost identificați

720
Hoții care au spart casa senatorului PSD Niculae Bădălău au fost identificați - casabadalau27515700-1541509625.jpg

Articole recomandate

Hoții care au spart casa senatorului PSD Niculae Bădălău au fost identificați, anunță România TV.

Senatorul PSD Niculae Bădălău a declarat marți că va introduce noi sisteme de securitate în locuință pentru a reduce trauma familiei, după ce casa i-a fost spartă de hoți la sfârșitul săptămânii trecute, scrie romaniatv.net

Întrebat de ce avea oprite camerele de supraveghere, Bădălău a explicat: "Pentru că soția mea avea o problemă că poate cineva intra pe IP-ul camerei și ne poate, o poate vedea în alte momente și nu are intimitatea necesară. (...) O să introducem noi sisteme pentru a reduce din trauma familiei, pentru că în acest moment fiica mea nu doarme singură, la 20 și ceva de ani. E tragic să se întâmple acest lucru. Nu avem siguranța cetățeanului încă bine asigurată în țară, nici pe stradă, nici în locuințe. (...) Cea mai mare traumă este a familiei, chiar și a mea. Asta este trauma, s-au făcut atâtea presupuneri și ipoteze, e clar că ești afectat pentru că locul unde te simți în siguranță este dormitorul".

El a mai spus că nu i-au fost furate documente. "Vreau să vă spun că nici acum nu am reușit să facem un inventar al tuturor lucrurilor din casă. (...) Principalele obiecte care au dispărut sunt un lănțișor, ceasurile și acea armă. E foarte interesant, pentru că un hoț nu fură o armă, un om care vine să fure o armă nu fură alte obiecte. În același timp, vreau să vă spun că absolut nimic nu a fost deranjat, absolut nimic, adică au lucrat... Ceasurile erau într-o cutie, pentru că aveau sistem automatic care le rotea ca să le țină în viață și a scos fiecare bucățică foarte elegant, a pus-o la loc, nu a deranjat absolut nimic", a explicat Bădălău, adăugând că polițiștii au găsit amprente.

Locuința din orașul Bolintin Vale, județul Giurgiu, a senatorului PSD Niculae Bădălău a fost spartă de hoți vineri noapte.

"În casă, atunci, erau doar ei trei (Niculae Bădălău, soția senatului și o altă rudă). Dormeau la etaj, iar hoții au furat de la parter. Dimineața, când s-au trezit, nu au sesizat nici o urmă care să îi ducă cu gândul la jaf, ci doar atunci când soacra mea se pregătea să iasă din casă și a vrut să își pună la mână ceasul pe care îl poartă de obicei. Bineînțeles, nu mai era în casetă, nu a mai găsit nici cruciulița din aur a socrului meu, verighetele, câteva accesorii, iar apoi a văzut că din sertar lipsea și arma. Soacra mea a făcut atac de panică, apoi au sunat la poliție. De două zile poliția este aici, caută peste tot, au venit cu câini. Noi sperăm să găsească hoții, avem încredere și așteptăm să vedem cine a făcut asta", a declarat Claudia Pătrășcanu, nora lui Niculae Bădălău, pentru ziarul Click.

După ce a fost tâlhărit, liderul PSD Niculae Bădălău a fost și amendat de poliție pentru că nu a respectat legislația privind deținerea unei arme de foc. Este vorba despre pistolul furat din casă de hoți, care era ținut necorespunzător, relatează România TV.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8211 secunde