Hoții care furau numai BMW X6 au ajuns după gratii

402
Hoții care furau numai BMW X6 au ajuns după gratii - furturibmw-1578866122.jpg

Articole de la același autor

O grupare infracțională cu "apetit" pentru autoturisme BMW X6 a ajuns în atenția oamenilor legii. Polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale, sprijiniți de cei de la Serviciul de Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, alături de cei de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice au descins în șapte percheziții de pe raza județului Brăila, la indivizi despre care aveau indicii că au furat sau au încercat să fure BMW-uri X6 din Constanța și din Tulcea. 


Primul furt a fost comis pe 22 iunie 2019, în municipiul Constanța, când autorii s-au folosit de o cheie auto și un dispozitiv de bruiaj al undelor radio. Ancheta desfășurată de oamenii legii a scos la iveală că doi suspecți, de 40 și respectiv 43 de ani, ar fi încercat să mai fure două mașini, tot BMW-uri, în noaptea de 16 spre 17 iulie, de pe raza județului Tulcea. Totodată, bărbatul de 40 de ani, împreună cu un altul, de 37 de ani, sunt suspectați că ar fi furat un alt autoturism, de asemenea un BMW X6, pe care l-au folosit apoi în comiterea altor infracțiuni. 


În urma perchezițiilor, polițiștii au confiscat două chei auto, două pistoale de tip air soft, un dispozitiv de bruiaj, dar și două cărți de identitate și un permis de conducere, despre care există indicii că ar fi fost false. Totodată, a fost ridicat un autoturism. 
De asemenea, cinci suspecți, identificați ca fiind Marius F., Radu B, Radian D., Ștefan Cristian G. și Marian M., au fost reținuți și prezentați în fața instanței de judecată care a dispus arestarea lor preventivă. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3791 secunde