Hoții din locuințe care au terorizat sudul județului Constanța, băgați după gratii

379
Hoții din locuințe care au terorizat sudul județului Constanța, băgați după gratii - hotilocuinteterorizat-1397581857.jpg

Articole de la același autor

Al patrulea membru al unei grupări de hoți din locuințe, care au terorizat localitățile din sudul județului Constanța, a ajuns după gratii. 
Potrivit oamenilor legii, de la începutul lui 2014, Memet Șaban, Elvis Ibram, Samir Șaban și Ibram Ibram au spart mai multe locuințe, din Eforie și Tuzla. De exemplu, în noaptea de 20 spre 21 ianuarie, cei patru au intrat într-o locuință de pe strada Republicii, din Eforie Sud, de unde au furat un aparat de sudură. În aceeași noapte, cei patru au mai intrat într-o locuință, dar nu au apucat să fure nimic, fiind surprinși de proprietar. 


Trei dintre suspecți, respectiv Memet Șaban, Elvis Ibram și Samir Șaban au fost prinși de oamenii legii la sfârșitul lunii martie, fiind arestați preventiv. În schimb, al patrulea suspect, Ibram Ibram s-a ascuns la cunoștințe din Medgidia, unde a fost găsit, într-un sfârșit, la începutul acestei săptămâni. 


Individul a fost preluat de polițiștii din Eforie și prezentat instanței de judecată, care a dispus arestarea lui preventivă pentru 30 de zile. Suspectul a fost depus în Arestul Poliției Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5741 secunde