Hoțul de bijuterii de pe aeroportul Timișoara este polițist!

242
Hoțul de bijuterii de pe aeroportul Timișoara este polițist! - aeroportcontrol35184300-1539159323.jpg

Articole recomandate

O aeronavă cu destinația Roma a fost reținută la sol, după ce a fost semnalată dispariția unor bijuterii. Un polițist italian a fost implicat într-un furt pe aeroportul din Timișoara, scrie realitateadetimis.net.


Incidentul a avut loc la Aeroportul Internațional "Traian Vuia" din Timișoara, unde o femeie se pregătea sa se îmbarce în avionul către Roma.

La controlul antitero aceasta si-a pus bijuteriile in tavita ce urma sa treaca prin dispozitivele de securitate. Dupa control, femeia s-a indreptat catre poarta de imbarcare, moment in care a observat ca ii lipsesc cateva inele și brățări. A renuntat sa mai urce in avion si a mers cu lucratorii SRI si politistii de la Transporturi sa arunce o privire pe imaginile de pe camerele de supraveghere. Astfel a descoperit exact ce se intamplate.

Un barbat ce urma sa urce in aceeasi aeronava venea la controlul antitero in spatele femeii. Omul a profitat de neatentie doamnei din fata sa, a bagat mana in tavita cu bijuterii si a luat cateva pe care le-a bagat in buzunar. Dupa aceasta fapta si-a luat lucrurile proprii si a plecat linistit catre avion.

Din nefericire pentru hot fapta sa a fost descoperita la timp. Avionul incepuse manevrele de decolare, insa politistii au luat legatura cu pilotii si au oprit decolarea.

Barbatul a fost coborat din avion, a fost preluat de politisti si dus la audieri, in timp ce avionul a plecat in cele din urma spre Roma, dar cu o intarziere de aproape o jumatate de ora.

Barbatul a fost audiat de politistii de Frontiera, iar bijuteriile aveau sa fie gasite asupra lui. Surpriza, insa, cand a fost legitimat. Ofiterii romani aveau sa afle ca hotul este carabiner in Italia si venise intr-o scurta vacanta la Timisoara.

I-a fost intocmit dosare penal pentru furt si va fi cercetat in stare de libertate. Politistul italian va pleca maine spre Roma, iar ancheta continua, scrie realitatea.net


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8763 secunde