I-a luat cu forța banii câștigați la poker

1563
Marți seara, în jurul orei 20, un echipaj de intervenție din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile "TOMIS" Constanța, aflat în serviciul de patrulare în zona Gării CFR Constanța, a depistat un bărbat de 51 de ani, din județul Constanța, care a deposedat prin folosirea forței și a amenințărilor un alt bărbat de suma de 120 de lei.
Ghiță Bratu este recidivist și are ca "zonă de activitate" într-ale infracțiunilor perimetrul Gară - Autogară. El l-a urmărit pe Niculae Vorozelu în timp ce juca poker la un aparat electronic din incinta unui bar, iar atunci când acesta a câștigat i-a cerut o parte din banii respectivi.
Cum Vorozelu nu a fost de acord cu propunerea lui Bratu, acesta din urmă l-a amenințat că-l va bate și, punându-i mâna la gât, i-a sustras suma de 120 de lei.
Jandarmii au venit la foarte scurt timp la fața locului și au reușit să-l prindă pe făptaș la doar 50 de metri de locul producerii incidentului.
Pe numele lui Ghiță au fost întocmite actele procedurale necesare începerii urmăririi penale, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie. Potrivit locotenentului Codrin Popoiu, dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, spre competentă soluționare, suspectul fiind cercetat în stare de libertate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.975 secunde