IADUL pe pământ! Primele rezultate ale ANCHETEI în cazul incendiului de pe petrolierul "Jag Leela"

3634
IADUL pe pământ! Primele rezultate ale ANCHETEI în cazul incendiului de pe petrolierul

Articole de la același autor

Șapte navigatori, membri ai echipajului tancului petrolier "Jag Leela", și-au pierdut viața, în urma unui incendiu izbucnit, în dimineața zilei de 11 mai, la bordul navei aflate la reparații în Șantierul Naval Belawan din Medan (Indonezia).

Tragedia a fost precedată de mai multe explozii la bord, apoi s-a declanșat iadul. Incendiul s-a dezlănțuit, iar autoritățile locale au reușit să stingă focul printr-un uriaș efort comun, în cursul aceleiași zile. Cu toate acestea, fumul gros a îngreunat operațiunile de salvare și evacuare.

Un raport al poliției, dat publicității în data de 12 mai, indică faptul că, în momentul incidentului, la bord erau 60 de lucrători. Cele șapte persoane care și-au pierdut viața erau navigatori, membri ai echipajului, iar alte 22 de persoane - muncitori din șantier - au fost rănite și au fost transportate la spitalul din localitate.

Conform worldmaritimenews, autoritățile au demarat imediat o anchetă detaliată, iar primele date arată drept cauză probabilă a incendiului scânteile provocate de scurtcircuite.

XXX

Construit în anul 1999, tancul petrolier "Jag Leela" intrase în reparații în șantierul naval menționat în data de 11 aprilie. Nava este deținută de compania indoneziană Waruna Nusa Sentana.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6119 secunde