Iată ce pedeapsă a primit fostul angajat MAI care și-a împușcat soția, la Techirghiol

142
Iată ce pedeapsă a primit fostul angajat MAI care și-a împușcat soția, la Techirghiol - 11martieimpuscatsotiacapsuspenda-1394536274.jpg

Articole de la același autor

Magistrații Tribunalului Constanța au decis ca Anton Gheorghe Stroe, medic veterinar, fost angajat al Ministerului Afacerilor Interne, ce și-a împușcat soția în cap, a fost condamnat la închisoare cu suspendare. Astfel, judecătorii au decis ca bărbatul să fie condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare, dar sentința nu este finală, poate fi atacată la Curtea de Apel Constanța. 


Reamintim că incidentul a avut loc în luna martie, în Techirghiol, în vila pe care cei doi soți o construiau. Soția bărbatului a auzit zgomote în casă, motiv pentru care și-a trezit soțul din somn. El a povestit că a luat pistolul pe care-l avea pregătit pe noptieră, cu cartuș pe țeavă și, fără să-și dea seama, s-a întors spre soția lui și a apăsat pe trăgaci. Soțul a fost cel care a sunat, ulterior la 112 și a cerut ajutor pentru soția lui. Aceasta s-a stins însă din viață, după câteva zile, pe un pat de spital. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.525 secunde