Legile nescrise din sate! PEDEAPSA pe care A PRIMIT-O UN VIOLATOR după ce și-a OMORÂT VICTIMA

415
2
Legile nescrise din sate! PEDEAPSA pe care A PRIMIT-O UN VIOLATOR după ce și-a OMORÂT VICTIMA - viol1366383010-1370674191.jpg

Articole recomandate

Un violator în vârstă de 17 ani a primit cea mai cruntă pedeapsă, după ce a agresat sexual și  apoi a ucis o femeie dintr-un sat din Bolivia. Localnicii au luat dreptatea în propriile mâini și au judecat după legea talionului.




Deși încă nu s-a dovedit nimic în fața instanței, tânărul a fost prins, legat fedeleș și dus la groapa femeii, în ziua înmormântării. În momentul în care rămășițele victimei au fost coborâte în pământ, Ramos a fost aruncat peste cadavru și astupat cu pământ.
Autoritățile au vrut să intervină, însă aproximativ 200 de săteni care luau parte la ceremonie le-au interzis accesul, blocând drumurile și împiedicându-i să înainteze.


Acțiunea localnice a venit după ce poliția l-a identificat pe Ramos, în vârstă de 17 ani, drept principalul suspect în agresarea femeii.
Autoritățile au denunțat faptul că sătenii i-au împiedicat pe polițiști să-și facă treaba și să oprească linșajul lui Ramos.
Astfel de linjașe sunt rare în Bolivia, însă în ultimele zile au mai fost alte astfel de cazuri, în care mulțimea furioasă a luat dreptatea în propriile mâini, scrie libertatea.ro.


Comentează știrea

constantean
9 iunie 2013
buna legea

Cu ochii inchisi votez o atfel de lege. Pedeapsa cu moartea este din ce in ce mai necesara.

jonny
9 iunie 2013
conent

E bine pt amandoi. Mai devreme sau mai tarziu se vor combina.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 4.2343 secunde