Iată de ce a murit copilașul de doi ani, găsit fără suflare pe malul canalului, la Medgidia

238
Iată de ce a murit copilașul de doi ani, găsit fără suflare pe malul canalului, la Medgidia - tigani31402568047-1403271074.jpg

Articole de la același autor

Autopsia a elucidat o parte din întrebările privind împrejurările în care a murit, ieri după-amiază, un copilaș de doi ani și jumătate, din Medgidia. Potrivit medicilor legiști, băiețelul a murit înecat. Cât privește rănile de pe abdomenul și capul micuțului, găsit pe pietre, pe malul Canalului Dunăre - Marea Neagră, oamenii legii spun că au fost produse în timp ce trupul neînsuflețit era tras pe pietre, cel mai probabil de ceilalți minori, cu care se jucase în apă.  În zilele următoare anchetatorii vor discuta cu copiii, pentru a afla exact împrejurările în care a survenit decesul. 


Reamintim că minorul, în vârstă de 2 ani și jumătate, a fost văzut ultima dată, ieri dimineață, în jurul orei 10,00; în cursul după-amiezii trupul lui neînsuflețit a fost găsit la aproximativ un kilometru de casă, pe malul canalului. Anchetatorii presupun că micuțul a plecat la joacă, la canal, împreună cu alți minori și s-a înecat, iar copiii, speriați, i-au abandonat corpul și au fugit. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 17 Iunie 2014
Stire din Cultură-Educație : Lansare de carte la Medgidia
Pagina a fost generata in 1.125 secunde